Om mig

Jeg stammer fra Ydby og blev udlært tømrer i 1984 hos den lokale tømrermester Gunnar Bang. Jeg har gennem tiden arbejdet hos flere forskellige tømrerfirmaer i området, og jeg har også erfaring fra byggeri i udlandet – Norge, Grønland og Tyskland. Senest var jeg ansat i et tømrerfirma i Struer i ti år, inden jeg i 2004 valgte at blive selvstændig.

Firmaet er et lille, personligt firma med 1-3 ansatte, hvor jeg altid selv er med ude hos kunderne. Jeg er blevet godt modtaget i lokalområdet, og jeg er meget glad for at være tilbage i Thy på min gamle hjemegn for at arbejde.

Vi er en familie bestående af Anette og jeg samt vores tre børn Martin, Maja og Mikkel. Vi bor på Brendgårdvej i Ydby på et lille hobbylandbrug, hvor jeg driver jorden selv. Jeg har indrettet værksted i den tidligere stald.

Jeg ligger stor vægt på stolte traditioner, når det gælder mit håndværk. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos mig foregår alt arbejde, som var det mig selv, der var kunden. Det er for mig, den rigtige måde at gøre tingene på.